20110528

egentligen hade nog det här blogginlägget varit lite intressantare, om vi nu hade haft några bilder. vi hade bilder. de var inte så många, men det var något att se på iallafall. nu får ni nöja er med att bara läsa det jag skriver, men det är väl roligt det med?

  • vi mötte en man som ser ut som en kinesisk version av E-type. väldigt trevlig, han spenderar 55% av alla middagar med att försöka frammana ett "rrrr"-ljud. det låter mer som en kulspruta; "ttrrrrrr".
  • det har varit många kära återseenden sen vi kom tillbaka till Kunming, och en hel del nya bekantskaper har infunnit sig, vilket bara välkomas varmt.
  • men vi spenderade 3 dagar i sara's soffa, där hon låg som en riktig sjukling. men vi hann se sjuukt många disneyfilmer, så det är inget jag klagar över.
  • vi har varit på shushu's heeelt själva, och lyckats beställa (med vissa hjälpmedel) den vanlig rätten, som vi har ätit där ända sen vi anlände till kunming första gången: nudlar med stekta ägg och tomater. HIMELSKT GOTT. och om vi bara går förbi shushu's så vinkar ha glatt åt oss. det känns så roligt att han känner igen oss.
  • som sagt, sofia var ju med om något olyckligt. man skulle kunna berätta en sjukt spännande historia om det, men det var inte mer än att, poff, så var hennes börs + nya ipod borta när vi klivit på bussen.
  • det resluterade i att hon införskaffade denna lilla pärla, en vit ASUS, mycket tjusig. till hjälp hade hon en vietnames, en japan och en thailändare, som snällt följde med till datamarknaden, för att ge expertråd och översätta allt som sas på kinesiska. ibland känns det verkligen bra att ha snälla och datakunniga pojkar runtomkring sig.
  • det var tårfyllt farväl på flygplatsen, när 80% av nordica-gruppen skulle ta flyget hem till sverige igen. jag förstår att det känns tungt att lämna ett liv man har vant sig vid bakom sig. men om det känns rätt så kommer man nog tillbaka någon dag.
  • ovärd fakta: de koreanska grupper vars låtar jag har hört spelas i butiker eller på klubbar hittills är: Super Junior, shinEE, DBSK, Wonder Girls, SNSD, f(x), Brown Eyed Girls, G-dragon + TOP och 2NE1. känns ballt ni förståååår inteeee.
  • (det är svårt att försöka minnas så mycket som möjligt.)
  • hihi sofia har en date ikväll.
  • vi var på ett event på yunnan university. jag kan egenligen inte förstå vad det var för event, men jag hade ett 3 minuter långt videoklipp på 3 härliga killar från ghana som körde en underbar version av waka waka med afrikanska trummor only. dessa person vet vad de sysslar med.
  • detta kanske är lite irrelevant också, men igårkväll kände jag så sjukt mycket lycka när jag plötsligt hörde dead souls med joy division dåna ut från baren jag stod vid. jag har hört joy division i kina. excuse me while I flail.
  • är det något mer? sofia skaffade QQ, den kinesiska versionen av MSN. jag blev lite avis och skaffade det jag med, så nu ska vi förhoppningsvis kunna hålla någon slags kontakt med de kineser/okineser vi har träffat här  kunming.
  • SLUTLIGEN. why there are no pictures. jag har träffat en kines här, hans sexuella läggning är ganska uppenbar, kläderna, kroppsspråket, hur han beteeeeer sig, men ändå kallar han mig bao bei (baby). IGÅR träffade vi honom för en gångs skull utanför klubben han brukar hänga på. i ett desperat försök i att få lite bilder på honom så tog han efter det kameran ifrån oss. jag trodde han visste vad han gjorde, jag förstod att han han skulle ta bort just den bilden. MEN SEN när jag väl skulle kolla igenom alla bilder så inser jag att HAAAAN HAR RADERAT ALLT. tack binbin, himla kines, tack så sjuuuuukt mycket. skäms. äsch, wo ai ni ändå, det kunde ha varit mycket värre.

ikväll blir det middag med kineser igen. det är bekvämt att äta middag med kineser. de vet hur man beställer mat iallafall, which we don't... och sen, hihi, så har sofia som sagt en date. så tjing tjong.

amanda.

20110523

blev nyss rånad i kina...
gillar livet.
sofia

20110519

Tillbaka till Kunming!

Och nu har jag bilder fran Singapore,
vi tog dock sjukt lite bilder (som vanligt, ska bli battre nan dag....typ)
men iaf, here you go:

finns sanna har konstverk lite har och dar i Singapore

sen finns det sanna har ljus/vattenshower :)

ja ar har ni en bild pa mig och vivi (varan...guide? kan man val kalla henne)

Och dar ar amanda och vivi

finns ett stalle som heter "chinatown" ..ser ut typ sahar, vi var aven i "little india" men glomde ta kort, at valdigt god mat dar iaf :)

vi var pa ett grymt kant stalle som heter "Raffels hotel" dar man slanger skalet till jordnotter pa golvet...sa golvet sag ut sahar

finns aven en otroligt kand drink vid namn "Singapore sling" som kostar ca 150 kr
men den var god iaf som tur var

smakade typ som tuggummi?

ja dar har ni bilderna fran Singapore, inte sa manga som sagt,
vi at mest helatiden sa blev inte sa manga korttillfallen?

Iaf sa tog vi ett plan fran singapore klockan 03.00..det var ett dumt beslut....
vi kom fram halv 7, fastnade i tullen i 1 timme for kineser ar sega!
sen drog vi till humpen och sov.

efter det har vi mest chillat, gillat laget att vara tillbaka till kunming och traffat sara och alla!
helt sjukt vad jag trivs i den har staden, crazy.

ikvall blir det chill med folk mest hela kvallen tror jag, far se om vi kanske tar lite kort for en gangs skull,
sa ska ni fa se hur livet i kunming kan se ut en Torsdagskvall

justja, Pappa ville hora om den galna kvinnan vi motte i Ho Chi Minh, sa har har ni hela berattelsen! skrolla bara forbi det kursiva om ni inte orkar lasa den

nast sista kvallen i HCM satte sig jag och Amanda i en park for att fordriva tiden, det kom fram en stum kille och forsokte ragga upp amanda, men han var valdigt trevlig och det var ratt sa underhallande sa vi satt som dar och "pratade" efter ett tag dok hans kompis upp...denne kunde prata men inte ett ord engelska...men han gillade tydligen mig och satt och tittade pa mig hela kvallen typ. nar vi skulle ga lyckades han fa fram att han ville ha mitt nummer, eftersom vi bara anvander varat vietnamnummer i 2 veckor tyckte jag han kunde fa det.

efter det fick jag valdigt sota sms fran honom helatiden men vi var som i Nha Trang sa svarade som inte. men vi var tvungen atervanda till HCM for att kunna ta oss till singapore sa vi hade en kvall dar utan planer. sa jag smsade killen att vi kunde motas i parken om han ville det och vi begav oss dit och vantade.

men nar vi satt dar kom det en kvinna gaendes som verkade ha valdigt ont i fotterna, hon fragde om hon kunde satta sig breve oss, vi sa saklart att det gick jattebra och hon borjade stalla standardfragorna en engelsktalande asiat alltid staller "where are you from""what's your name" osv, och det var som trevligt

men allteeftersom blev hon som valdigt...konstig...och borjade visa massa biler pa massa konstiga manniskor, sen borjade hon dansa och drog upp mig...och det var en valdigt konstig dans maste jag saga.

efter det borjade hon fraga hur mkt vi vagde och ville lyfta oss och grejer (hon var typ 1,35 lang och vagde ca 40 kg...lycka till tjejen -_-"

sen ville hon massera Amanda, amanda tyckte att det fick hon val gora om hon ville, men sen helt plotsligt slet hon till amandas nacke! amanda sa saklart "aj" och ha "sorry, i don't know how to do that"...jomen det kandes ju bra att hora, hon fortsatte och forsokte knacka amandas arm och grejer, vid det laget sa amanda nej och drog tillbaka sin arm

da fick hon for sig att hon ville slass med amanda....sa da stod hon dar och forsokte slass...nagot jag tyckte sag valdigt roligt ut. men da hade amanda fatt nog och vi forklarade att vi skulle ga,

jag fick ett orhange av killen som gillade mig och han sa "i will love you forever"...sant at ju alltid kul! och vi borjade ga tillbaka, varpa galna kvinnan fragar om hon far folja oss hem....vi sa nej...och gick valdigt fort darifran.


sa intressant var den berattelsen! saker massa felstavningar ocksa for jag kommer nog aldrig lara mig de har tangentborden.

nu har jag slut saker att saga, sa ta hand om er
pusshej

Sofia


20110516

bara for att vi ska ha bloggat i singapore ocksa sa skriver jag nu! sitter pa drop inn pa lavender street och ska egentligen checka ut snart. de tva senaste dagarna har vi spenderat med vivien, en van till mig som jag faktiskt larde kanna over, just det, internet. det kanns helt sjukt att faktiskt kunna traffa och rora en person som jag forr bara har haft kontakt med over ett tangentbord. ingenting ar omojligt pa denna resa. vi spenderade dock en stor del av gardagen med att springa runt pa changi, flygplatsen i singapore, och forsokte hitta nagot flyg som gick direkt till kunming, denna dag, som inte skulle kosta oss 20 000.

efter en liten shoppingtur i chinatown, sa tog vi ater igen tunnelbanan till little india for lite konstig mat, och vips sa har vi varit i indien ocksa. sparar oss lite tid och pengar. sen bar det av till hostelet igen, dar sokandet efter flyg fortsatte. hittade en resa imorgon klockan tva, 6000 kr for oss bada. lite for dyrt. att aka inatt klockan 3 skulle kosta oss 7000. foooor dyrt. kollade natten efter. 3000 kr! klart och betalt, inatt aker vi tillbaka till kunming for att hanga med sara och kompani till dessa reser till sverige igen, och darefter ser vi vad det blir, suzhou eller beijing direkt! sedan vantar sydkorea pa oss!!!!

jaja, livet leker, ibland mindre och ibland mer, just nu ar det anda helt okeeej. en till dag i det forbjudna landet for att sedan aka till flygplatsen klockan elva, vanta i nagra timmar for att vara i kunming runt halv sju imorgon bitti. vi far val se hur doda vi ar, och om the hump tar emot oss eller inte. vi far se. vet som inte riktigt vad jag ska skriva nu. det har kants bra att vara i ett land dar facebook funkar pa riktigt dock, sa nu har vi fatt en dos av det, ska vi ska klara oss en till manad utan.

sista lunchen i nha trang, da vi gick till favoritstallet for att fa oss lunch.

men det slutade vara favoritstallet nar de glomde bade min dricka och mat p.g.a missforstand.


saaa vi hittade ett nytt favoritstalle!

och denna lilla haftiga attiralj hittade vi i chinatown i singapore. 3 for 10 singaporeanska dollar, nu ager jag, sofia och vivi en var!

slut bilder for nu. vi har lite fran singapore men kameran ar uppe pa rummet, kanske vi orkar ladda upp senare, men inte nu. hoppas denna lilla uppdatering har varit till mycket noje, och att ni dar hemma mar bra, och att det blir lika varmt i sverige som det ar i singapore (not..) en manad och tre lander down, nagra till to go.
amanda.

20110513

HEJ!
sista dagen i Nha Trang nuda,
planet gar typ...4 sa ska dra harifran typ ...2?
tyvarr sa vaknade vi bada valdigt tidigt sa nu sitter vi har och har inget att gora fram tills klockan tolv
da vi tankte ga och ata nanting.
har forovrigt gatt och blivit sjuk...igen...
skulle gissa pa att det har nagot att gora med att det ar 30 grader ute och 16 i varat rum sa jag gar fran att svettas till att frysa varje dag,
menmen, kunde varit varre.

tankte lagga upp nagra bilder igen nu nar vi anda har tid,
i Tisdag tog vi en linbana till en o som kallas "Vinpearl"
det ar ett vattenland/tivoli/resturang/...alltmojligt
sa vi hade grymt trevligt

Linbanan vi akte till on

justja, det fanns aven ett stort akvarium man kunde vandra omkring i och se fiskar och hajar och sant
...detta ar en hajmun...ah

I vattenlandet tog vi bara bilder i Lazyriver, for efter det var vi upptagna med att aka vattenrutschbanor, och tivolit tog vi inga bilder pa heller for...jaa..vi hade battre saker for oss.

man far tydligen inte sta pa- eller stapla pojkarna i Vinpearl

en sjojungfru

strandbilder! och den sista bilden fran Vinpearl, resten ar fran stranden utanfor hotellet

Amandas rygg

Amandas fotter

och det dar ar da jag
nu kommer vi till bilderna fran igar, dvs Snorkelbilderna!
vi var ute pa en bat igar som tog oss till tva stallen vi kunde snorkla pa,
sen skulle dom ta oss till tva andra oar och sa skulle vi fa snorkla lite dar och sen chilla pa en strand...
men tyvarr sa valde vi anda dagen det blaste..sa vi kunde inte ta oss dit for det var typ storm pa vattnet
sa vi fick snorkla pa forsta on och sen aka till en annan o och chilla dar, sen hem
men hade kul anda sa whatever :)
har har ni bilder
finns aven filmer som kommer visas en vacker dag

bussen var en timme sen, sant ar ju kul, men tillslut fick vi oss pa bussen som tog oss till hamnen :)

amandas arm och mina ben pa en bat i solen..har har ni nagra fler batbilder



Snorkelbilder!!



Min snorkel lackte in massa saltvatten, sa jag gick och fragade om en annan...fick typ en barnstorlek for den gjorde na grymt ont...sen var jag rod/lila i pannan....sant ar ju kul ;D

lite bilder fran on vi var pa

vi fick sanna dar fina gula handdukar


sa sag det ut nar vi for

och detta ar da hur jag ser ut efter att ha snorklat i nan timme...
vattenfastsolskyddsfaktor my ass.
langtar efter att bara ryggsacken idag ;D..inch.
menmen, sa kan det ga, ar iaf glad att det ar sista dagen sa behover inte utsatta min stackar rygg for na mer sol pa ett tag. nu ska jag typ ga upp pa rummet dar det uinte ar kokande varmt....av nagon anledning gillar dom inte AC i receptionen.... -_-
ta hand om er
vi lar val blogga nar vi ar i Singapore
hoj!

20110509(2)

pa min trogna iPhone (som ar ganska opalitlig egenligen nar det galler att anvandas som telefon, endast wifin ar anvandbar) sa har jag en underbar app som heter instagram. sa, nu kommer det lite bilder som jag har tagit under hela resans gang, med finaaaaaaaaaaaaaaa installningaaaaaaaaaaaaar.
pa flygplatsen i skelleftea, kanske 25 minuter innan vi skulle boarda planet till stockholm.
i stockholm mottes vi av sommaren. bara nagra grader varmare och det kandes som varsta solsemester. da visste vi ingeting.
i budapest, dar det blev lite missforstand om var vi skulle fa vara boardingpass, en kvinna sa en sak, vi gick dit, den kvinnan sa att vi skulle ga tillbaka. till slut sa fick dess kvinnor motas och losa saken. thank u very much.
one way ticket so beijing.
val framme, forsta morgonen i kunming, visst ser det harligt ut?
vintage cafe, fruktansvart mysigt stalle.
at vintage, med varan kara sara!
kinas magasin-stand var bra for mig, vaaaaldigt bra!
flygbiljetter till ho chi minh city som hostellet hjalpte oss att boka.
ett av manga events som vi gick pa pa nordica, en jazzkonsert med en kand dansk sangerska.
nagon som kan lasa? jag lar mig ok.
vi larde kanna derek, en av saras kinesiska vanner, och han assisterade sofia i att kopa en iPod touch en av de sista dagarna vi var i kunming. det var en mycket trevlig stund pa ett cafe!
chelsea, ater igen en person som vi larde kanna genom sara, fick gora vad hon ville med min hand. detta ar resultatet, as you see. allting ar borta nu dock, inkluderat donghae's namn. i dunno, nu kandes det dags att lata det forsvinna, det var samma kvall som han sag mig. symboliskt kanske.
vi akte till ett kopcenter i ho chi minh bara for att hamta dessa gobitar!
en nodvandighet i storstan, och overallt annars i vietnam, singapore etc etc. sa vaaaaaaaaaarmt.
det blir braaaaaaaaaaaaa bilder med instagram. pa bussen till konserten omg.
jag var meeeeeeeeeeeer eller mindre taggad!
hur det vietnamesiska tv-inslaget blev, det far vi nog aldrig veta. detta var just efter det hade gjorts iallafall. bara nagra timmar innan konserten.
oskarpa, med vada, hanging with the guys lixom.
MFC? KFC? I don't know.
regnmolnen som drog in under staidumet. det var lite orovackande, det askade och blixtrade, men var for langt bort for att vara farligt. dock sa var blixtarna en bra specialeffekt under latar som t.ex don't don (suju-fans fattar dettaaaaaa). det regnade under sista latarna av konserten, men det var mer an valkommet i den fasliga hettan. en haftig upplevelse.
DETTA var hur langt bort vi var under borjan konserten. forstaaaar ni min angest? fastar ni hur nara vi var nar vi hade fatt staplats. hallelujah det var underbart.
det var de bilderna jag hade pa min telefon. hoppas det har varit roligt att se. hadeeeeeeeeeeee.

20110509

Tjo!
pappa har klagat sa har far ni lite bilder fran Ho Chi Minh

mitt FB account blev sparrat sa jag satt dar och forsokte fixa detta med lite hjalp frpn papi

vi fick helkroppsmassage (och jag menar HELkroppsmassage)med hotstones i 1,5h och mannikyr for ca 50 svenska kronor, inte helt fyskam!

dom gillar torkad blackfisk harikring, smakar tydligen som torkad fisk, ska testa innan vi far

TBTB ar stora i Vietnam.

en bild pa oss

TURISTBILDER!

TURISTBILDER!

TURISTBILDER!

TURISTBILDER!



sa vi sitter nu i lobbyn i Hotelet i Nha Trang
och vi njuter na sa fruktansvart,
det ar sjukt varmt men , who cares,
det finns en stand
en sjukt fin strand dessutom
som vi ska till strax, nar detta ar klart
justja, borde kanske beratta lite om konserten.
for er som inte bryr er, hoppa over det som ar skrivet med kursiv text! :)

vi kom dit ca 1 pa dagen och gick omkring pa omradet och fick gratissaker ;D
Sen kring 3 kom det fram en man och fragade vars vi var ifran, vi svarade Sverige
han blev astaggas och fragade om vi ville vara med pa en intervju, va var som ba "okej, men det kan ju vara kul"
sa springer han ivag och kommer tillbaka med ett kameracrew och en brud som ska intervjua oss,
tydligen var det superseriost och var fran en av vietnams mest populara tvkanaler....
sa aah, vi har varit med pa vietnamesisk tv ;D
sen vid 6 blev vi inslappta, vi hade sittplatser som kostade ca 1 680 000 Dong, men vi satt dar taligt och vantade en timme tills konserten borjade,
men efter 45 minuter tittade amanda pa mig och sa, nae, vi ar for langt bort, jag gar och fragar om dom tar kort sa betalar jag de 2 miljoner dong som saknas for att fa en sta plats.
hon kommer tillbaka 5 min senare och sager "komkomkom" vi springer bort fran scenen och dom sager att dom bara tar kontanter men vi kan fa staplats for de vi har i fickorna (400 dong) sa vi fick staplats 2000 svenska kronor billigare, score!
vi kommer tillbaka till scenen och upptacker...vi ar ett huvud langre an alla har och vi lyckas ta oss i princip langst fram! sa dar star vi och fangirlar i nan timme, lyckas fa ogonkontakt med medlemmarna da och da (eftersom vi ar som svara att missa :] sen kommer en av killarna fram och staller sig en meter ifran oss, detta ar da amandas favorit, sa hon haller upp sina hander sa det blir ett hjarta, han ser detta och gor ett hjarta tillbaka, jag far ogonkontakt med honom och pussar mot honom, han ser det och gor samma uttryck tillbaka, lite senare kommer han tillbaka, far ogonkontakt med amanda och forsoker ge henne en boll, det misslyckas, han hamtar en till boll och hon fangar denna! vid det tillfallet hade jag vant mig och om fatt ogonkontakt med en annan i bandet som forsoker ge mig en boll, han misslyckas...eller...jag misslyckas med att fanga den, och han ger mig en ledsen blick och gar ivag, men aaah det borjade regna, det blixtrade och askade och det var alltsomallt en underbar kvall.

vi vaknade tidigt morgonen efter och tog en taxi till flygplatsen, 1 timme senare var vi i detta paradis och det kom en man som hamtade upp oss och korde oss till hotellet,

den dagen spenderades med att leta efter en resturang i 2 timmar, ata 1 timme sen se tv for vi var sa trotta

idag tog vi oss en tur till ett tempel, vet inte riktigt vad for slags tempel...men det var fint? och vi kande oss kulturella, tog typ en timme att ga dit sa vi fick oss en harlig promenad i dessa 35grader och vindstilla klimat. (sarkasm)

vi ar nu pavag till stranden, sen blire middag och sen ska vi nog testa utelivet for en gangs skull. blir nog inte jattesena dock for imorn bar det av till Vinpearl, en o ganska nara stranden som man aker linbana till och val dar ar det typ ett vattenland sa vi ar taggade!!

och dagen efter det ska vi gora en batutflykt och dyka och chilla pa paradisoarna harikring,

sen blire en stranddag till och sen kor vi en trip till Singapore.

har far ni lite bilder fran Nha Trang

det dả ả Ho Chi Minh....trỏ jag

Flygplansbilder!

flygplánsbildẻr!

MERMAID!!

hotelbild!

Útikten fran poolen
justja, vi har en pool, en kamera man kan ta kort med under vatten och vi ar barn...

finns typ tusen till men orka

TEMPEL

ingen vet varfor det star pa kinesiska

tempelbilder

TRANAN!

tempelbilder

Amanda tyckte denna vaxt vảr valdigt opassande.

Nu ska jag till stranden!
vi hors, puss
Sofia

20110507

UPDATE :D
okej sa jatte mycket och inget har hant sen vi sist bloggade.
vi har handlat pa en marknad och shoppat en massa,
vi har hittat nya vanner
och vi har atit massa nudlar.
justja och vi fatt 1,5h massage med hotstones :D
grymt skont maste jag erkanna,
och det hela avslutades med mannikyr
och allt detta for 50kr ;D
sa det ar fettnajs :)

sen har vi andrat varan reseplan. forr sag den ut sahar:
Beijing-kunming-Ho Chi Minh-Singapore-soul, Sydkorea- beijing-paris

ni ser den typ ut sahar:
Beijing-Kunming-Ho Chi Minh-Nha trang- Ho Chi Minh-Singapore-Kunming-Beijing-Soul-turkiet-paris

far se om det blir av eller om vi andrar oss igen :P
men ni borde kolla upp Nha Trang som vi ska till imorn,
taggar som tusan!
kommer bli sjukt najs, ska ta in pa hotel och allt
blir som en semester mitt i semestern ;D
men aah, tagga

ikvall blir det en eftertraktad konsert namligen Super Juniors SS3
tror amanda ar mkt mer taggad an hon vagar visa,
ska fara dit snart for bussarna gar knappt och vill ju inte direkt missa dom,
haller tummarna pa att det finns matstallen dit vi ska
*konserten halls i ett stadium utanfor staden*
men eftersom de forsta bussarna far typ 8 pa morgonen borde det nog finnas mat dar :)

men nu ska jag hoppa i dushen innan jag gar ut och svettas i solen igen...varmen har ar helt galen.

har tyvarr inga bilder at er eftersom jag har inte kameran med mig, vi kanske uppdaterar igen imorn sa ni far se lite bilder fran konserten och sa :)
ta hand om er
puss
Sofia

20110505

GOODMORNING VIETNAM.

honestly speaking. sitter har, i den kvava varmen, pa ett hotell i Vietnam, har missat frukosten, men vi gor ett tappert forsok imorgon. sofia kampar for tillfallet med att forminska bilderna som vi snart ska lagga upp pa bloggen. det ar ett hart jobb. bra jobbat sofia.

hursomhaver. gardagen bestod av nagra jobbiga farval och en hel del vantande pa flyg som skulle ga etc. men kvart i 23 var vi iallafall framme i ho chi minh, och det ar nagot helt annat an kina, fast anda lite likt. och folk kan engelska. halleluja. vi har nog blivit lite bortskamda av kina. jag menar, en taxiresa i kina som kostar 20 kronor, kostar har ca 60 kronor, nar den i sverige skulle ha kostat 500 kronor. meeeen, det handlar val om att vanja om sig.

vi kom till hotellet och mottes av en man som INTE kunde engelska dock. vi forsokte forklara att vi hade bokat rum redan, och efter ett telefonsamtal sa fick vi en nyckel till ett rum till slut. efter en god natts somn (MED AC) sa blev vi vackta av agaren for att vi skulle flytta till ett mycket mycket battre rum, bara tre vaningar upp. aja, det kunde ha varit varre.


en valdigt artistisk bild som visar bade eleonors vackra siluett och den fina utsikten fran deras lagenhet.


mysigt och hemtrevligt!


afrikanska trummor fyllde vara oron en natt.


torget dar vi befann oss ett x antal ganger under vistelsen. de sista dagarna var det nagon slags festival, men allt gar sa langsamt i kina sa vi hade aldrig talamod for att vanta pa att nagot skulle handa... plus att det var varmt.


OM NI UNDRAR HUR VI SER UT NU, LOLLOLOLOL

ville ta hem alla kinesiska barn jag sag, men tror inte det hade gatt sa bra.

waxberries, ett speciellt bar som vi aldrig hade sett maken till.

vi for pa picnic en av de sista dagarna. fruktansvart roligt. bra vader. MYCKET sol. fotboll. mat. skratt. vanner for livet. ah love life.


sara fotar, som ni ser, lol.








ja, det var en valdigt harlig dag kan man lugnt saga.


och sahar glad var sara over att vi skulle fara.


rolig handelse (kanske inte for dig olof).
vi gar genom tullen i kunming. de tar sofias ryggsack fran bandet, borjar klamma pa den. vi ar lite fragandes. de tittar pa skarmen, ber sofia oppna vaskan, drar ut en liten behallare. det ar en kniv/sax/allt man inte far ha med sig. sofia far panik "I'M SORRY I FORGOT I'M SO SO SO SO SORRRYYYYYYYYYY I FORGOOOOOT" like it's the end of the world. de var inga bekymmer. de tog den bara. sa sorry olof.... din dotter hamnar iallafall inte i fangelse for forsok till terrorism.

och slutligen: sahar mycket sken solen nar vi var pa picnic.



OKAY SLUTBLOGGAT. vi ska ut i hettan, 32 grader huh. herreminguuuuuuud. hejda!!!

amanda.


RSS 2.0