20100831

jobbintervju klockan 9.30 och 10.00 imorgon. får vi som vi vill så kommer vi att arbeta som telefonförsäljare i porsgrunn, två timmar nedanför oslo. det låter inte helt fel egentligen? men, inga höga förhoppningar nu, bara att sätta på världens bästa humör och göra ett bra intryck över telefon.

ny design! men det kanske syns. tanken med bilderna i headern är att när vi väl tar oss ut i världen så ska bilderna ersättas med våra egna. åh jag längtar. detta ska bli av. det lovar jag mig själv.

men nu ska jag lägga ut bilder på världens snyggaste man i min mening;







amanda.

20100829

in action, vi gör koreansk mat, falsk sådan. kanske äter vi riktig i mitten av nästa år? det återstår att se. ett snabbt, men innehållsrikt inlägg tycker jag!

amanda.

20100826

har ont typ överallt....det här är varför jag inte gillar att gymma :]


Sofia

20100825(2)

Sofia Lindmark är helt sjukt fylld med blåmärken just nu

Kommentera       gilla
jaja iaf så har jag överlevt ett två timmar långt gym-pass.
ska bara överleva träningsvärken imorgon också
peace



Sofia

20100825

fröken Boström och fröken Lindmark ska alltså gymma idag.
yeah you heard me...gymma



Sofia

20100824

coopat från amdy.blogg.se;

"jag och sofia har äntligen bestämt oss, i princip. det blir förmodligen bemanningsföretag, samma som hennes bror arbetade för, och det känns som ett bra beslut. planen för resan börjar också, australien först, nya zeeland, hälsa på sofia hedlund i thailand(?), dra mot kina, japan, korea, hoppa över alla "-istan"-länder, en sväng i afrika, för att sedan njuta av våren/sommaren i europa. detta är den flygiga planen, såsom vi vill att den ska se ut. hur det väl blir får vi se!"



amanda

20100823

tänkte bara berätta att utomhus-bio med Malin och Alicia var najs
vi bakade bullar och gjorde varm choklad sen tog vi med massor av filtar och sen bara mös vi ;D
det var förövrigt en bra film! den heter I rymden finns inga stjärnor, det är ett drama ( och lite komedi men mest drama) men den är så otroligt fin! inget himla kärlekstrams, bara...allmänt bra!
se den!
seriöst...se den




aja har iallafall tagit mig hem igen, hade lite problem på Arlanda men jag blev ninja och fixade det alldeles ensam! Score!

nu blire typ film med en friend jag inte sett på länge, om det nu blir av, annars bara film med mig själv
lite småskönt att vara ensam faktiskt :]

ska sluta skriva nu men....eh...a...peace!


Sofia

20100822

skjut mig nu.




Sofia

20100819(2)

jag är tillbaka i hålan och min vapendragare håller fortfarande till i stockholmo i allafall i 3 dagar till för att leva loppan, gå på gayklubb som nämndes tidigare, och ba ha the time of her life (hehe skoja ba, det kommer senare.) vad jag gör hemma igen vet ingen, kanske hade jag något spännande att ta itu med? kanske kallade nordanvindarna mig helt enkelt hem? men det vet du inte.

sofia går på gayklubb, och jag gör mackor åt onycktra människor, så ska våran helg se ut. det funkar absolut. nu ska jag försöka hitta något annat att göra, lyssna på hoffmaestro till exempel. highway man är kung!

och nej sofia, inga himla emolåtar, jag tillåter det inte. detta är det enda vi ska lyssna på i norge;

amanda


20100819

Alicias PLÄTTAR är fett goda!
just so you know åde,

Igår ägde förresten, hängde på stan med Amanda på förmiddagen, chillade på burgerking med Fyrdahl och Alicia,
sen for Amanda t Arlanda och sedan Skeå, medan jag, Alicia och Malin for och såg på bio :D
vampires sucks äger förövrigt!

Sen for jag ensam t bea *gick lite vilse, något jag inte har berättat för alicia än* och for på min första gayklubb, inte så där jätte mkt folk men det var som trevligt ändå :) fick ju träffa bea ju! sen kom Alicia och vi drog hem igen ;D

idag har vi mest bara gjort plättar och snart ska vi dra och köpa godis för ikväll blire kort och brädspel,
inte helt fel vill jag lova!

nu ska jag dra, måste sluta lyssna på emomusik

what am i suppose to do when the best part of me was always you and
what am i suppose to say when im all choked up and you're okay


Sofia

20100817

GRÖÖÖÖÖNAN!!!! ;D

20100816

så sitter/ligger vi här nu, efter tre timmar av blod, SVETT, och kanske lite tårar där mot slutet, iallafall från min sida. klockan sex, en timme innan insläpp valde vi att infinna oss utanför debaser, där folk hade köat, säkert från tidig morgon. in kom vi till slut, där lite mer väntande blev av. förbandet, var ett sånt där, ganska vanligt band, med en sångare som kan ta imponerande toner, lite byten i taktart och gung, helt okej. från öland om jag inte hörde helt fel.

efter det, lite mer väntande, och fy fan säger jag för den mänskliga rasen på konsert. det är som att vi inte är medmänniskor längre, det är var person för sitt liv, armbågar i sidorna för att vi MÅSTE KOMMA LÄNGRE FRAM. sofia kommer förmodligen starta en grupp på facebook och förespråka "de som köat längst ska stå längst fram," enligt hennes mening "råtaskigt" av de fuckers som tränger sig för mycket. jag håller med.

och SVETT, FÖRBANNAT MYCKET SVETT. helt otroligt sjukt vad mycket svett, från ens egen kropp, och alla runtomkring. och hår överallt för tjejer ska envisas med att ha så jävla mycket av det. chop it off. hehe, eller så inte.

MEN, värt det, verkligen värt det. när väl bandet, the band, kommer upp på scenen så är allting bortglömt, och det enda som spelar någon roll är att vi hoppar och sjunger med i alla låtar som vi kan. det är det som verkligen betyder något. skit i svett, skit i armbågar. bara du känner att "we've got all the time in the world."


20100815

tjatjabloggen;D
En vacker augusti söndag, mitt ute i Vietnam (eller bara någonstans mellan Umeå och Skellefteå) sittandes i en buss med fröken Boström hittar jag alltså trådlöst internet :D


Nu börjar ju alltså äventyret, vi ser ljuset i slutet av tunneln eller något, om inte annat ser vi ljuset från solen som skiner in igenom fönstret och gardinen, vi ser....skog......lite himmel.....staket som ska hindra diverse djur från en farligt snabb bantning. okej nej man ska inte skämta om döda djur, hemskt hemskt, jag ser även lite moln. ooooh såg en skylt också! väldigt intressant vill jag lova.
ska sluta berätta om detta vackra landskap och avsluta detta inlägg,
vi hörs i sthlm!
Sofia

20100814

hejhej
Antar att bloggen som har dött ut lite, men snart kommer den väl till liv igen.
jag och Amanda har haft en massa planerar-dagar när vi (Amanda) har ringt en massa norrmän,
hon tvingade faktiskt även mig att ringa, vilket var det hemskaste jag gjort på länge....råhemskt....
men iaf så borde vi få lite svar snart, typ till veckan eller veckan efter....vi har kanske även jobb om typ...två veckor, allt beror som på. plus att vi har ju som inget boende än heller. men faller alla planerna sönder så är det iaf tänkt att vi ska leta lägenhet istället och sen söka jobb på plats, så saker än blir så antar jag att vi drar t Norge i september....vilket skrämmer ihjäl mig....samtidigt som jag taggar sönder....så...liksom....att bli utan vissa männsikor kommer bli svårt....men det är väl en del av att växa upp som sagt.
just nu sitter jag och slö packar, har nog ett ton kläder om inte mer, vet som inte vad jag vill ha med mig :/ imorn drar jag och Amanda t Stockholm och myser, All time low måndag, tagga! <3 och sen chilla med Alicia och Bea blir skönt, Amanda stannar dock bara t onsdag sen är hon tillbaka till skellefteå, mig måste ni vara utan lite längre, jag stannar till måndag...om en vecka alltså, inte om två dagar..

TAGGGGGGAAAAA!!!!
har ingen aning vad jag ska packa....känner mig smått stressad....menmen det löser sig nog
har förövrigt blivit förälskad i låten Breakeven - The Scrip...., och Yellowcard - Let me light up the sky tar över min dator snart....måste hitta roligare låtar....fast det får bli en annan gång.
nu ska jag inte skriva mer strunt,
vi ses om en vecka eller något
pews.
Sofia

20100805

Godmorgon, eller ja det är ju inte morgon men ändå, jag har iaf inte varit vaken så länge,
har inte mkt tid alls, vet inte varför jag ens bloggar?
kände som bara för det,
men såg just vad klockan var så måste springa
värt inlägg åde!!!!
men nu blire stan med bella och amanda och sen matrixkväll ikväll :D
kommer nog bli en trevlig dag :D


måste bara överleva en sak först

och ja. det finns en del av mig som är övertygad om att jag kommer dö.

men vi märker väl, ha så trevligt i solen idag allihop :D
sköt om er
pews
Sofia

20100804(2)

efter några timmar nu så ser min telefonlista ut som följand;

+47 95972846
+47 21620800
+47 22769000
Johannes Boström
+47 48037751
+47 57844400
+47 76933300

kanske lite mer någon gång i mitt liv, men jakten är igång, och om vi har tur så får vi tag i en man som visst tyckte väldigt väl om min storebror för några år sen. om inte annat så blir det bemanningsföretag. men gosh, jag ser fram emot detta.

men just nu vill jag bara grina. nu förstår jag lite hur sofia kände de första 3 månaderna som super junior fanns i våra liv. min öron blöder, jag förstår ingenting. kill me? göreba? "jag blir ledsen" - sara för 30 sekunder sen. blir du ledsen sara? JAG blir ledsen. jag förstår inget. vill som abryta dem och berätta att donghae kanske kommer att bli medveten om min existens om jag har tur, men nej, wow är det viktigaste som finns =(


skämt åsido så blir detta en chillkväll, för vädret tillåter inget annat. så, medans regnet dimper ner så samlas jag, sofia, sara och bella i sofia's källare bara för att mysa. backseat i mina öron, forever.

20100804

hallojhalloj :)
kände mig megaduktig igår, vaknade klockan 8 ( vilket är det tidigaste jag stigit upp sen skolan slutade tror jag) sen gick jag iaf på stan med fina lilla Rebecka, och gick förbi arbetsförmedlingen....fattade ingenting och kände mig som ett barn...men nu är det över för ett tag iaf ;D sen fixade jag rekomendation för utlädsktkonto, eller vad det nu kallas, om det nu blir så jag och Amanda tar oss till Norge någon gång

Och tro mig jag önskar inget hellre än att få dra just nu.

Sofia



RSS 2.0