20110505

GOODMORNING VIETNAM.

honestly speaking. sitter har, i den kvava varmen, pa ett hotell i Vietnam, har missat frukosten, men vi gor ett tappert forsok imorgon. sofia kampar for tillfallet med att forminska bilderna som vi snart ska lagga upp pa bloggen. det ar ett hart jobb. bra jobbat sofia.

hursomhaver. gardagen bestod av nagra jobbiga farval och en hel del vantande pa flyg som skulle ga etc. men kvart i 23 var vi iallafall framme i ho chi minh, och det ar nagot helt annat an kina, fast anda lite likt. och folk kan engelska. halleluja. vi har nog blivit lite bortskamda av kina. jag menar, en taxiresa i kina som kostar 20 kronor, kostar har ca 60 kronor, nar den i sverige skulle ha kostat 500 kronor. meeeen, det handlar val om att vanja om sig.

vi kom till hotellet och mottes av en man som INTE kunde engelska dock. vi forsokte forklara att vi hade bokat rum redan, och efter ett telefonsamtal sa fick vi en nyckel till ett rum till slut. efter en god natts somn (MED AC) sa blev vi vackta av agaren for att vi skulle flytta till ett mycket mycket battre rum, bara tre vaningar upp. aja, det kunde ha varit varre.


en valdigt artistisk bild som visar bade eleonors vackra siluett och den fina utsikten fran deras lagenhet.


mysigt och hemtrevligt!


afrikanska trummor fyllde vara oron en natt.


torget dar vi befann oss ett x antal ganger under vistelsen. de sista dagarna var det nagon slags festival, men allt gar sa langsamt i kina sa vi hade aldrig talamod for att vanta pa att nagot skulle handa... plus att det var varmt.


OM NI UNDRAR HUR VI SER UT NU, LOLLOLOLOL

ville ta hem alla kinesiska barn jag sag, men tror inte det hade gatt sa bra.

waxberries, ett speciellt bar som vi aldrig hade sett maken till.

vi for pa picnic en av de sista dagarna. fruktansvart roligt. bra vader. MYCKET sol. fotboll. mat. skratt. vanner for livet. ah love life.


sara fotar, som ni ser, lol.








ja, det var en valdigt harlig dag kan man lugnt saga.


och sahar glad var sara over att vi skulle fara.


rolig handelse (kanske inte for dig olof).
vi gar genom tullen i kunming. de tar sofias ryggsack fran bandet, borjar klamma pa den. vi ar lite fragandes. de tittar pa skarmen, ber sofia oppna vaskan, drar ut en liten behallare. det ar en kniv/sax/allt man inte far ha med sig. sofia far panik "I'M SORRY I FORGOT I'M SO SO SO SO SORRRYYYYYYYYYY I FORGOOOOOT" like it's the end of the world. de var inga bekymmer. de tog den bara. sa sorry olof.... din dotter hamnar iallafall inte i fangelse for forsok till terrorism.

och slutligen: sahar mycket sken solen nar vi var pa picnic.



OKAY SLUTBLOGGAT. vi ska ut i hettan, 32 grader huh. herreminguuuuuuud. hejda!!!

amanda.


Kommentarer
Postat av: emelie

åh så härligt det ser ut att vara!!

Ha en fortsatt bra resa!

2011-05-05 @ 07:46:44
URL: http://emelieoreskovic.blogg.se/
Postat av: helen

ni får tillbringa några svettiga dagar i vietnam på nån fin strand och i svalkande vatten, sola och njuta och dessutom köpa till ett rum med fungerande ac för en billig (?) peng.



men först en efterlängtad konsert! yeeey!!! 8D



roligt se bilder från resan, det ser riktigt härligt ut med allt mys och nya vänner.

ha det nu så bra, sköt om er och kom ihåg att dricka mycket vatten.



kram på er båda!

2011-05-06 @ 11:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0