20110516

bara for att vi ska ha bloggat i singapore ocksa sa skriver jag nu! sitter pa drop inn pa lavender street och ska egentligen checka ut snart. de tva senaste dagarna har vi spenderat med vivien, en van till mig som jag faktiskt larde kanna over, just det, internet. det kanns helt sjukt att faktiskt kunna traffa och rora en person som jag forr bara har haft kontakt med over ett tangentbord. ingenting ar omojligt pa denna resa. vi spenderade dock en stor del av gardagen med att springa runt pa changi, flygplatsen i singapore, och forsokte hitta nagot flyg som gick direkt till kunming, denna dag, som inte skulle kosta oss 20 000.

efter en liten shoppingtur i chinatown, sa tog vi ater igen tunnelbanan till little india for lite konstig mat, och vips sa har vi varit i indien ocksa. sparar oss lite tid och pengar. sen bar det av till hostelet igen, dar sokandet efter flyg fortsatte. hittade en resa imorgon klockan tva, 6000 kr for oss bada. lite for dyrt. att aka inatt klockan 3 skulle kosta oss 7000. foooor dyrt. kollade natten efter. 3000 kr! klart och betalt, inatt aker vi tillbaka till kunming for att hanga med sara och kompani till dessa reser till sverige igen, och darefter ser vi vad det blir, suzhou eller beijing direkt! sedan vantar sydkorea pa oss!!!!

jaja, livet leker, ibland mindre och ibland mer, just nu ar det anda helt okeeej. en till dag i det forbjudna landet for att sedan aka till flygplatsen klockan elva, vanta i nagra timmar for att vara i kunming runt halv sju imorgon bitti. vi far val se hur doda vi ar, och om the hump tar emot oss eller inte. vi far se. vet som inte riktigt vad jag ska skriva nu. det har kants bra att vara i ett land dar facebook funkar pa riktigt dock, sa nu har vi fatt en dos av det, ska vi ska klara oss en till manad utan.

sista lunchen i nha trang, da vi gick till favoritstallet for att fa oss lunch.

men det slutade vara favoritstallet nar de glomde bade min dricka och mat p.g.a missforstand.


saaa vi hittade ett nytt favoritstalle!

och denna lilla haftiga attiralj hittade vi i chinatown i singapore. 3 for 10 singaporeanska dollar, nu ager jag, sofia och vivi en var!

slut bilder for nu. vi har lite fran singapore men kameran ar uppe pa rummet, kanske vi orkar ladda upp senare, men inte nu. hoppas denna lilla uppdatering har varit till mycket noje, och att ni dar hemma mar bra, och att det blir lika varmt i sverige som det ar i singapore (not..) en manad och tre lander down, nagra till to go.
amanda.

Kommentarer
Postat av: helen

underbart att ni mår så bra. 8)

puss och kärlek!

2011-05-19 @ 13:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0